Rita

Nästan hela min kväll har gått till att teckna och göra en skulptur och nu är jag ganska trött men ska se "I taket lyser stjärnorna" innan jag går och lägger mej;) Det är så roligt men det tar så långtid att rita/skulptera en sak ;P
puss puss


Så här såg min hand ut efter att jag hade höllt på med leran ;)


Sakerna jag använder


Söndags träning

Idag spelade jag badminton med Anna och Emil kl 12.
Jag var så trött när jag skulle gå upp halv 11 för jag och Sandra hade varit uppe till 3, så jag var lite seg ;P
Vi spelade i ungefär i en timme och 20 minuter och idag gick det inte lika bra som förra gången men det var roligt iallafall, det är ju skönt att bara få träna lite :D
Sandra var med och tittade på, men den lilla skitungen höll ju inte med mej när bollen kom utanför strecket och det kallar jag inte en riktig kompis ;) haha nej  bara skoja, men hon kunde hålt med mej! ;P
puss puss


Till efterrätt ;)

Ikväll fick vi en jätte god middag som mamma hade lagat.
Vi harde gäster så det blev förrätt, huvudrätt och efterrätt :) mumsigt värre;) Som förrtätt fick vi en slags sallad med ost, minispenat, bacon och honung :) Till huvudrätt fick vi lamkött med potatis i ugnen och brunsås mmmm, jätte gott. Sen till efterrätt fick vi kakan vi gjorde igår med hallon och glass/grädde. Och som ennu en efterrätt kom min kära kompis Sandra ;)
puss puss


Förrätten :)


Huvudrätt


Efterrätt


Min andra efterrätt ;)<3

Senare på kvällen blev vi lite sugna på kvällsmat så vi år upp resten av hallonen från efterrätten, det var jätte gott, saknar somaren när jag åt dom :)
  

Sandra och Jag<3


Saknar att vara brun :)

Sandra

Ikväll kommer Sandra till mej hon ska sova över här :) Det ska bli kul att träffa henne för vi har typ inte träffas på hela veckan för hon har varit sjuk :(, men nu så :)
Jag vet inte riktigt än vad vi ska göra men vi kanske skulle till någon i Laholm men vi får se ,det är ju ganska skönt att bara ta det lugnt också :) 
puss puss

Festklänning!

Idag var jag, mamma och Sven på stan för att leta efter en festklänning till mej :D
Vi hittade en fin röd klänning som gick åvanför knäna, med ett band runt midjan på Vera och compani :) Jag köpte den inte men jag tror att det kommer bli den klänningen om det inte skulle bli så att jag hittar en annan jätte fin klänning ;)  
Klänningen skulle passa bra till mina nya skor och det är ju ett stort PLUS+! :), men jag tror att jag kommer köpa ett par nya skor till klänningen iallafall, hihi :D <3
puss puss


Trött

Somnade på soffa när vi låg och tittade på let´s dance. Jag tror jag aldrig brukar vara så trött som jag var ikväll, så det är kanske en bra ide att gå och lägga sig nu.
sov gott puss puss

Yoga hjälper

Yoga idag igen, det får mej att slappan av, man blir lugn men man får endå mycket ny kraft av det. Ska lungt fortsätta träna det :) För er som är stressade tror jag verkligen att det hjälper, så prova!
puss puss


Bakkalas

När jag kom hem från skolan ville mamma att jag skulle hjälpa till med att baka en schweizernötkaka.  Det enda jag fick göra var att smälta chokladen, men i och försig var det typ inte så mycket man behövde göra för att få en Schweizernötkaka :P
puss puss


Mamma


chocklad!!

 
Jag med den färdiga kakan :D

Yoga guide


Om du inte har provat Yoga, köp en DVD + en Yoga matta, allt blir sååå mycket lättare då ;D

Träningsvärk

Igår så provade jag på Yoga. Jag kan säga det är inte så lätt som det ser ut när man tittar på dom som är bra på det! ;) Det var så jävla jobbigt, okej det kanske berodde på att jag inte har så mysket muskelmassa men endå :P

Sen var det massa ställningar som var för smidighet och jag är inte så smidig ;) Det var en övning som var extra svår speciellt för mej, man skulle sitta i splitt och det gjorde så jääääävla ont i benen!! Inte nog med att man skulle sitta så, man skulle desutom hålla händerna på fötterna och luta sig framåt. Jag lutade mej bakåt istället för det gjorde så ont, haha :P
Nu har jag iallafall träningsvärk och det är inte det skönaste, men jag ska inte ge upp, för jag ska göra det igen idag ;)
Efter allt jag har skrivit kanske ni inte tror på det jag tänker skriva ;) Jag rekomenderar faktist att prova på Yoga, man hittar vekligen sitt inre jag, och alla kanske inte tycker det är lika jobbigt som jag ;)  
puss puss

Min outfit idag


Premiär för några av mina nya kläder ;)
 

Snöstorm

Här ner på västkusten är det snöstorm. Snön yrar omkring och man kan inte titta upp när man går ute för då får man snö i ansiktet som käns som nålar. INTE kul ;)
Det var några i min klass som hade cyklat till skolan imorse och jag kan bara säga att det gick inte så bra när dom skulle cykla hem, så det var bara för dom att leda cyken hela vägen hem hihi :P 
Påtala om storm, när jag kom hem så hade mamma börjat sortera all sina läromedel som hon tagit hit från stockholm. Allt låg huller om buller, och hon säger att jag måste städa! :O ;) Jag hoppas att hon blir klar snabbt för det ser för ....... ut :P
Btw Jag ska rita lite grejer till intagningprovet till Sture om ni har några ideér om vad man kan rita får ni jätte gärna dela med er :)   
puss puss


Fattar ni vad jag får stå ut med? :P


Hur dum får man vara att man går med på att kasta upp snö i luften så att man ska få med det i bilden, när man vet att det kommer ner igen?? haha aja men nu har ni bevis på att det är snö här, ser kanske inte ut som om det är snöstorm ute men det är det ;)  

Andas ut

Vi hade genetik prov idag :( Det gick bra och man förstod alla frågor förutom första för våran lärare hade formolerat den konstigt. Alla såg ut som frågetecken när vi lästen den :P
Det jag tyckte var lite svårt det var att hinna svara på alla frågor och samtidigt formulera dom rätt och få med allt. Men det blev bra tillslut :)
Nu är det bara att andas ut och ta det lungt innan nästa stora grej kommer upp ;)
puss puss

Genetik :(

Imorgon  har vi genetik prov och det käns inte bra. Jag är inte taggad alls. Visst jag känner att jag är ganska säker men man blir lite stessad endå, för tänk om man har missat att plugga på något! :/. Men det är skönt att få det gjort för då kan jag bara ta det lugnt resten av veckan :) Jag tror att prov är bara för att stressa eleverna. För när jag gör prov så blir jag oftast nervös och stressad och då blir det sånna små slarv fel som är så ireterrande, och det är inte kul sen efterråt när man får tillbaka proven och ser :( 
Nu ska jag försöka sova så att jag kan drömma om cellens organeller och reduktionsdelingar och mutationer, så att jag är expert på det imorgon ;)
puss puss sov gott

Badminton!

Idag har jag spelat badminton!! Det var jag, Anna och Emil vi var i söndrumshallen och spelade. ( hade aldrig varit i där, så nu vet jag att det finns en badminton hall) :) Det var jätte roligt och jag måste säga att jag ägde dom i sista matchen, och det måste dom hålla med om ;)
Jag och Anna spelade tillsammans först mot Emil, och vi vann. Sen spelade jag och Emil mot Anna och mitt lag vann igen :D. Sen när det inte var så lång tid kvar av våran tid skulle jag spela själv mot dom två :) När våran tid var ute ledde jag med 8 poäng och dom hade bara 1! hihi ;) :D.
Vi ska spela på söndag igen, men då skulle någon mer följa med, så att vi kunde vara jämna lag eller så att vi kunde spela på två banor :)
Egentligen skulle Mattias varit med för han skulle hit, men han kunde inte komma och det suger :( :(.
puss puss 


Jag och Emil i söndrumshallen

20 i 1

Idag slutade vi 20 i 1 för att vi inte skulle ha någon idrott, och det tyckte jag vara fett bra, för då kunde jag och Sandra gå in till stan och shoppa lite! ;) Det var egentligen meningen att Sandra skulle köpa en tröja från ginatricot och ett par mys byxor men det slutade med att det var jag som hittade grejer också, det var fina grejer för fin fin priser ;) hihi. ( jag har lite dåligt samveta nu efteråt för att jag köpte grejerna, eftersom jag ska på språkresa i sommar, och jag måste spara pengar. Så nu har jag lovat mej själv att jag ska börja jobba och att jag inte ska shoppa något mer på den här terminen, inte för att jag tror det kommer gå så bra men man måste sätta upp mål för att kommanågonstans).

När vi gick på stan kom det fram några killar till oss och frågade om dom kunde få filma oss :) Sandra sa på en gång, NEJ! men jag tyckte att det skulle vara roligt för det var ju inte precis så att dom skulle lägga upp filmen på TV. Jag tror det var något högskoleprojekt eller något sånt :) Dom sa att det skulle bli som en rolig film, så jag fick några rader att säga om en kille som jag inte ens kände. Jag skulle säga ungefär såhär "Jag vet inte riktigt vem det är, men du kan ju be honom att dra år helvete"  och sen gå ut ur bild;P.

Det är ganska sen så jag måste bara läsa igenom genitiken en gång och sen ska jag gå och lägga mer.
puss puss och god natt


Bik Bok 599kr 149kr!


Monki 250kr 63kr


Monki 450kr 112kr


Såååå snygga

Stökigaste rummet

På eftermiddagen var jag tvungen att städa mitt rum. Ni skulle sätt hur det såg ut, fy fan jag kunde inte ens gå haha ;) Alla kläder låg på golvet och ingenting stod som det skulle, så det tog några timmar av min värdefulla tid.
Jag lovar, imorgon kväll kommer det säkert vara stökigt igen. Jag fattar inte att det kan bli så himla stökigt, jag menar hur svårt kan det vara att hålla det städat. För det är ju inte så kul att ligga i damråttor :P haha nej så stökigt har jag inte men ni fattar vad jag menar ;)
När jag endå höll på så passade jag på att rensa ut min garderob. Det blev nästan en hel stor svart papperspåse med kläder, men det syns inte ;) <3 
puss puss


Innan


Efter.
Om ni tittar på fönstrerna så ser ni att det hann bli mörkt inna jag blev färdig haha


Innan


Efter


Det här var efter att jag hade rensat :P

Shopping!!

Ni fattar inte hur sugen jag var på att shoppa idag, (det kändes som om jag inte hade shoppat på jättelänge). Så jag tänkt att jag skulle ta en sväng på stan för att spändera mina pengar hihi :P
Min kusin, Ebba, kom hit i morse så jag frågade om hon ville följa med och shoppa och det ville hon :) Jag hittade jätte fina saker, En tröja, ett par byxor, en klänning och en jätte skön BH med matchande string troser ;)
Klänningen och byxorna var på rea!! :)
puss puss

KOLLA in mina fina fynd:D <3

H&M BH 179kr, Troser 69kr


Bik Bok, REA :) 399kr 99kr!


ginatricot, 249kr


ginatricot, 199kr 49kr

Hoppas ni har haft det lika bra som jag har haft det idag.... fast min pånbok mår nog inte så bra :/ ;)<3

Naglarna borta

Klippt av mej naglarna för att jag skulle kunna skugga bättre på min bild av Jack Sparrow. :P
puss puss


bye bye naglar


Kapten Jack Sparrow

Alvarligt snack

På musiken idag hade vi ett jätte tråkigt samtal med våran lärare, eller egentligen var det väl viktigt men endå ;) Det handlade om en sak som hade hänt i tisdags, när några hade börjat kasta ner saker från vårat fönster i klassrummet för att det var några som kastade snöbollar in på oss. Dom hade desutom kastat en smällare.
Vi blev "förhörda", men det var ingen som sa vem det var. Vi ´har ett starkt band i våran klass :)
Sen kom våran rektor och berättade att dom kanske skulle anmäla det som hade hänt, men det tycker jag är lite överdrivet, det var ju ingen som blev skadad det hade varit en annan sak om någon hade skadas.
Eftersom vi hade det här snacket missade vi en hel timme av våran musik och det var segt :(
puss puss

Framtiden?

Är det inte många som tänker på vad man ska göra i framtiden? Jag har börjat tänka på det jättemycket nu pga gymnasiumvalen som måste göras. Jag vet att det kanske är lite för tidigt att oroa sig om vad man ska göra i framtiden men det försvinner inte ur mina tankar. eh... det är bara försöka ha det så roligt som möjligt innan man måste börja betala skatt ;) 
En sak som jag vet jag ska göra i framtiden eller om 3 månader är att jag ska börja övningköra!!!! Fan vad kul, men akta er jag är nog inte så jätte duktig ;)  
puss puss

Favorit i repris

Kissande hunden gör så att jag får fast rumpa eller tycker ni inte det?? Det är iallafall en av sakerna som jag har gjort idag ;) och så har jag satt på musiken på högsta volym och bara dansat som en galning, ni måste hålla med om att det får en att må bra och desutom kände jag att jag behövdes piggas upp lite. Orkar inte sitta med´läxor hela tiden!!
Jag försöker komma på något roligt som jag har gjort idag men jag kommer faktist inte på något såhär jätte specielt haha :P Såklart tycker jag att det är as kalas att vara med kompisarna på dagarna men det var en kompis som saknades idag, min kära Sandra. Hon kommer imorgon som tur är :) <3
puss puss


Knasig lärare och killparfym

Idag skulle vi ha svenska och so. Men våran lärare var inte i skolan så vi fick en vikarie och ni vet hur det går när man har vikarie :P Det blev stökigt och ingen ville jobba så vikarien tog fram sin gitarr och började spela och sjunga, så jävla skön asså, vi slapp jobba. Det är roligt när man får sånna lärare  ;). Vi lär väl ångra det till nästa lektion när vi har våran vanliga lärare igen hihi

Samtidigt som vi hade lektionen började killarna spruta killparfym, fan vad det luktade efter ett tag. Jag lovar, dom sprutade säkert ut hela flaskan.
puss puss och akta er för killar med en parfym i handen ;)  

På bussen


Jag och Maddis


Ida och Michelle



puss puss

Orättvist!!

Idag igen var vi i badhuset med idrotten. Men idag skulle vi ha livräddning utan livboj och så skulle vi simma 50 meter ryggsimm och 50 meter krål.
Jag gjorde allt man skulle göra. När jag gjort det frågade jag Magnus om jag fick gå och bada bubbelpool. Då sa han "jag har inte sätt dej göra krål eller ryggsimm", men jag hade gjort allt till och med mer än vad man skulle göra. Men nej då har inte han sätt det, för han har bara tittat på dom som gjorde livräddningen. Då blev jag faktist lite irreterad på honom. Jag sa till honom " kolla nu då, så ska du få se att jag kan" han bara "okej jag tittar". Så jag började simma och när jag kom till andra änden så frågade jag om han såg, han bara "nej jag tittade på de andra, men jag låter Ida kolla när du simmar alla dina längder". Jag blev så arg men jag sa inget istället såg jag till att Ida tittade och så började jag simma alla mina längder. Jag tyckte det var jävligt lågt. visst jag tycker om att simma men han får väl fan kolla på alla och desutom hade han sin praktikant där idag också så om inte han kunde titta kan faktist praktikanten göra det!

Jag blev klar 20 minuter innan vi slutade ändå, så jag hann bada i bubbelpoolen men ändå.
puss puss hare gött ;)


Snabba cash

Igår var jag och mamma och tittade på snabba cash. Det var hennes födelsedagspresent från mej. Hon fyllde år förra tisdagen (grattis igen i efterskott!) :)
Jag trodde den skulle vara bättre faktist. Jag tycker att den var lite långtråkig, det skulle ha hänt mer. Men visst, den var spännande på ett sätt men på ett långtråkigt :P om ni förstår vad jag menar ;)
Jag vet inte riktigt om jag skulle rekomendera den men alla har ju olika smak :)
puss puss

Några fotton från idag :D


Sandra<3


Jag! :)


Snygging ... NAAT





Höll på att drunkna!!

Hej på er :) Idag har jag varit i badhuset med klassen på idrotten :) Vi skulle simma längder och träna livräddning.
Jag började med att simma längderna, vi skulle simma 8 läger=200 meter, inte så svårt och defenetivt inte jobbigt så jag bestämde mej för att jag skulle smöra lite för läraren så jag simmade 1000 meter istället :P (haha nej jag skoja det var inte för att smöra för läraren);)  

Sen skulle jag göra livräddningen och då skulle man göra såhär:
Man skulle börja från ena änden av basängen och simma till den andra med en livboj framför sej som man sen skulle använda till att boxera sin kompis( i mitt fall Sandra) som var i andra änden ;) (hänger ni med?) När man var framme vid sin kompis skulle man först simma ner på botten och "rädda" en docka,  efter det skulle man lägga kompisen i livbojen och simma tillbaka med honom/henne ;)
Jag tyckte det  var lätt, vi hade ju gjort det förut så man viste ju hur man skulle göra. Och jag tyckte Sandra skötte sig bra när hon skulle rädda mej, för jag lever ju fortfarande :D 

Jag och Sandra var dom som gjorde livräddningen sist av alla, så Magnus, våran idrott lärare, bad mej att ta upp dockan på land. Så jag drog upp den över ytan för att han sedan skulle ta imot den. När jag höll den över ytan sa han att jag skulle försöka lyfta upp den över kanten och upp på land för att se om jag klarade av det!!! och jag höll ju på att DÖ! Kanten var typ 30 cm över ytan och jag var på det djupaste så jag hade inget fotfäste, och desutom vägde dockan ton. Så när jag låg där i vattnet och försökte få upp den där jävla dockan var jag tvungen att gå under vattnet med dockan över mej.
Jag trodde jag skulle drunkna och Magnus hjälpte inte till ett dugg även fast jag sa att jag ville ha hjälp. Tillslut hjälpte han mej, men samtidigt som han hjälpte mej sa han: då vet jag att vi inte ska skicka ut dej för att rädda någon :P
Jag hoppas för eran skull att ni inte har en lika idiotisk lärare som jag har haha :P
puss puss


Handbollsmatch

Klockan 16:15 tog jag bussen mot Sannarpshallen för att titta på en killkompis handbollsmatch. Det var första gången jag skulle ta bussen och därför viste jag inte riktigt vilken buss jag skulle ta, hur bussen skulle åka och vilken tid den skulle komma. Men som tur var så lyckades jag hitta rätt busshållsplats på en gång! :D.
Sannarpshallen är ganska stor så när jag kom fram var det lite som ett äventyr när jag skulle hitta rätt hall där dom skulle spela :P Jag kom rätt första gången men det var bara det att jag kom typ in mitt på planen och jag tyckte det var pinsamt så jag gick ut fort som fan och typ sprang där ifrån haha :P och så försökte jag hitta en ingång till läktarna istället. Jag tänkte, eftersom läktarna är längre upp en planen så borde dörren till läktaren vara en trappa upp (jag tyckte jag var ganska smart) och rätt som det var så var planen där, men jag var tvungen att gå igenom ett ganska mörkt rum innan jag kom fram ;) 
Matchen var rolig att titta på och jag skulle göra om det för jag tror jag börjar bli intreserad av handboll men jag tog kanske inte den bästa platsen men det gjorde ingenting för rätt lag vann!! :D
puss puss

 
Jag lyckades ta några bilder :)


Som ni ser så är det inte en så bra plats :P

Knasig morgon

Som jag berättade igår så sov Idag här inatt och det gick bra, men sen på morgonen vaknade hon kvart i 9!! och jag tänkte NEEEEJ! Så jag frågade henne om hon ville titta på film och som tur var så ville hon det :) Jag satte på filmen i vardagsrumet så jag slapp höra något och fortsätta att sova. Men det var bara det att efter en halv timme ville hon inte titta på film längre, så hon kom tillbaka till mitt rum och började prata om grejer hon hade med sej och jag bara ahh, mmm, jag viste inte riktigt vad jag svarade på :P.
Sen vet jag inte vad som hände jag tror jag somnade om för jag hörde inte vad hon sa:P efter en timme, tror jag, så vaknade jag av att någon  sa mitt namn om och om igen och gissa vem det var?? ;) Då var kl 11 så jag var väl tvungen att gå upp för då hade mamma också börjat fråga om vi inte skulle gå upp någon gång.
 


Låtsas kusinerna

Imorse blev jag väckt av mina låtsas kusiner när jag låg och sov och klockan var bara 10:30!! Dom skulle vara hos mej och mamma idag och sen ska Ida sova hos hos medans Ebba ska sova hos Anna.
När jag vaknat och ätit frukos (Tacos ;) så gick vi ut på stan för att kolla lite efter en present till Anna. Vi gick in i massor av smycke affärer och istället för att vi hittade något till Anna så hittade vi saker till oss själva ;)
Efter shoppandet så gick vi till våran enda biograf, röda kvarn, och köpte biljätter till alvin och gänget ;D Den var faktist rolig men den hade nog varit roligare om den hade varit på engelska och inte dubbad :)
Sen gick vi hem och pysslade med pärlor. Det var ganska länge sen så det var riktigt kul :D 
Jag gjorde ett armband som jag blev ganska nöjd med :) 
puss puss
 

Jag och Ida


Mamma och Ebba sitter och mumsar ;)


Jag väljer min vanliga jucie


Kul att pyssla med pärlor igen :D


Mamma hälsar till sina flickor i stockholm <3

Aslappnad träning

Jag kände för att träna så jag tog ett lite avslappnat träningspass. I vanliga fall brukar jag cykla men jag kände att jag inte orkade det, så jag gjorde ett nytt "träningsschema" som innehöll: kissande hunden (rumpmusklerna), sittups (magmusklerna), saxen (magmusklerna), lyfte lite vikter, mycket lite haha (armmuskler) och upphopp (benmuskler) :D. Som ett plus kan man titta på TV samtidigt, det gjorde jag iallafall :D
Jag känner att jag har fått lite träning men inte tillräcklig :P jag får cykla imorgon så att svettet rinner ;) Man vill ju vara i form till till strand sesongen haha
puss puss

Ego ska man vara

Jag kände att jag behövde ett ego inlägg idag, för jag vill bara säga att jag är så jävla bästa och inte för att tala om hur snygg jag är hahahaha :P
Jag lät Sven ta kort på  mej så att ni får se hur snygg jag är haha ;) Men jag kan säga att Sven var ingen bra fotograf han bara skojade runt och tog lite hur som helst :P 
puss puss



Mina ögon ser lite... konstiga ut men annars är jag snygg ;) 



Sven ville inte ta kort på mej utan på kylskåpet


Fortfarande envisades han med att inte ta kort på mej men jag kastade mej in i bilden :P


....Han lyckas :D


Skolan igen

Jag har gått i skolan i två dagar det känns som 2 månader och idag när jag skulle gå upp ville jag bara döda den som kom på att man skulle gå upp så tidigt för att det är skola! :P
I skolan idag så hade vi spanska på morgonen och vi har tydligen fått en ny lärare. Vi har bytt spanska lärare varje termin enda sen jag började i Brunnsan. Jag känner att jag aldrig hinner lära känna dom. Men hon vi fick nu verkar vara bra och det är ju posetivt iallafall :D
Efter spanskan hade vi 2 timmar matte och No pass. Ja, jag behöver väl inte skriva mycket mer om det, ni vet väl hur en matte och No lektion är....
Sen hade vi lunch och idag fick vi någon vegitarisk lasange och det var inte alls gott :( Efter lunchen skulle vi egentligen ha So och svenska men våran lärare var inte där idag så vi tittade på en film som handlade om andra världskriget, jätte bra film men kommer inte ihåg vad den heter ;)
puss puss


Gymnasium???

Igår hade jag lite problem för att välja vad jag skulle välja för gymnasium. Tänka om jag skulle ändra mej senare och då är det försent!!! :P Men som tur är så har jag till 1 februari att söka ;)
Om ni har några ideér om vad man skulle kunna välja kan ni skulle skriva några förslag :) <3
puss puss

                      ???????
                    ??       ????
                                 ????
                                  ?????
                                 ????
                              ????
                         ?????
                         ????
                         ????
                         ????
                         ????  
   
                           ?

Softaste dagen i skolan

Första dagen i skolan efter jullovet och jag lyckades börja på den softaste dagen. Vi började 10:10 med matte/NO i två timmar, först hade vi matte i en timme, bara räkna i boken ( inte så roligt men men :P) sen hade vi NO och på No:n tittade på genetik filmer, as soft bara sitta och titta och lyssna lite halvt, haha :P 
När NO:n var slut var det lunch vi fick falukorv med potatismos, blääää, speciellt potatismosen.
Efter lunchen skulle vi ha musik i två timmar, vi hann ha det i en halv timme inna brandlarmet började låta, så vi var tvungna att gå ut och för att komma ut var vi tvungna att på ner i brandtrappan. Musiksalen ligger längst upp och vi har typ 5 våningar kan ni tänka er hur snurrigt det var att gå ner för brandtrappan då?? jävligt snurrigt iallafll, jag höll på att spy :P
När vi stått på våran mötesplats i ungefär en kvart, fick vi veta att det typ varit någon idiot som tänt på ett papper eller något och kastat det in i ett skåp i tjejernas omklädningsrum. Jag fick också reda på att dagen inna på Onsdagen hade det varit en planerada brandövning och sen efter typ 2 timmar hade det varit någon kille som rökt i tjejernas omklädningsrum så att brandkåren kom :P han fick betala runt 6000 kr, inte kul men man får väl skylla sig själv om man röker innomhus haha.
Iallafall tillbaka till min softa dag i skolan. Efter brand saken gick vi tillbaka till musiksalen och hade musik och när musiken var slut slutade vi ;) :D  
puss puss

Oj Oj måste nog börja springa nu och då menar jag den som har satt igång det!!! ;)

Lassemajas dektektivbyrå

Jag har varit hemma den här dagen också men jag känner mig mycket bättre nu, så jag tror jag ska till skolan imorgon.
Nu ska jag titta på lassemajas dektektibbyrå, det är faktist ganska roligt speciellt när det inte finns någotannat som är roligt ;) 
puss puss   


Natten man bara vill glömma

I natt var det nog den värsta natten i mitt liv. Jag spyde hela natten, sov nästan ingenting. Jag tror det berode på mackan jag åt igår, smöret eller något måste ha varit gammalt. Så idag har jag varit hemma för jag kände att jag fortfarande mådde dåligt och jag började få ont i huvudet.
Eftersom jag  inte sovit så mycket på natten, sov jag på dagen. När jag vaknade hade jag sovit i ca 7 timmar och jag hade 11 missade samtal och 8 meddelander. Så det var bara att börja ringa alla som ringt mej och dom hade varit jätte oroliga för jag inte svarat, dom trodde det hade hänt något. 
Jag tror jag ska vara hemma imorgon också, det är lika bra att man blir frisk helt ;)
puss puss  
 

Lördag

I lördags var det den stora flytten, vi hade inget kvar förutom "sängen" jag och pappa sovit på och några bokhyllor. 
Eftersom vi skulle flytta ut den dagen så fick jag absolut inte duscha, jag som såg så äcklig ut :P Så jag lät pappa fixa det sista med flytten, medans jag gick till farmor för att äta frukost och duscha ;) 
Jag hade med mej en ganska tunga väska till farmor och när jag kom fram till farmor gjorde min axel jätte ont!:(

Efter jag ätit frukost hos farmor gick jag och duschade, det var jätte skönt för jag tror jag inte hade duschat på två dagar :P
Sen satt jag och farmor och tittade på gamla fotton på henne, det var kul att se hur hon såg ut när hon var ung, jag kan säga att hon var en riktig snygging då:)
Vid kl 5 åkte jag till Mattias och vi tittade på Inglourious basterds, men vi stängde av filmen ganska snabbt för den var så seg och tråkig och man fattade ingenting :P
Eftersom vi hade flyttat på ut på lördagen hade jag ingenstans att bo förutom i sorunda och där ville jag inte bo, för det ligger mitt i ingenstans så jag sov över hos Mattias :D<3<3 
puss puss 


Så tomt mitt gamla rum kan bli.


Det här var våran säng på natten till fredagen


Jag och farmor




 

On the night

Det här inlägget skulle kommit i Fredagkväll efter A-Ö :P

På kvällen kom Elin, Malin och kelli och vi pratade lite och sen satte vi på filmen, min stora feta grekiska semester.
Efter filmen blev vi lite sugna på att spela Buzz, vuxenspelet det med massa frågor, jag tycker mer om barn spelen med bazz :P men vuxenspelet var också roligt. Jag och Malin spelad tillsammans för det fanns inte tillräckligt med konsåller eller vad det heter, men jag tror det var bra, för det gick inte så bra för oss. Undra hur det hade gått om vi hade spelat var för sig ojojoj säger jag bara haha :P Jag fattar inte jag är alltid dålig på fråge spel, jag måste vara dåligt allmänbildad eller så har jag bara otroligt tur i kärlek ;)
Sen började vi titta på en film som jag tror hette, Leonardo och jag, en riktig kärleksfilm i min smak men vi hann inte titta klart på den:( <3
puss puss


Snygga tjejer ;)


Kelliiiiiii :)

Vad tycker du om smilet Malin :D

Elin i en bekväm sitts

Det gick inte så bra för min och Malins tjej, Riö :P


Terminal tre

Imorgon ska jag flyga hem igen till Halmstad hoppas allt går bra med att hitta rätt terminal och gate.
Vi syns imorgon
puss puss

Upptagen

Förlåt att jag inte har skrivit eller laggt in något nytt på några dagar, men jag har varit upptagen, men imorgon ska ni få höra om vad jag har gjort de tre dagarna som jag inte har skrivit om. Om jag fortfarande kommer ihåg vad jag har gjort såklart :P
puss puss

A-Ö riktigt svårt

 Idag var jag med Ida och vi hade lite svårt att komma på vad vi skulle göra. För vi ville inte gå ut för då skulle vi frysit till döds och vi ville inte titta på film för det skulle vi göra lite senare på kvällen med tjejerna.
Då kom jag på att varför inte spela ett klassiskt sälskapsspel som A-Ö? spelet var för barn från 10 år tror jag men om ni frågar mej så tycker jag att det var ganska svåra frågor. Kanske ska gå och kolla upp mitt IQ :P
Det var faktist riktigt kul, det var ju så längesen man spelade sälskapsspel :)
När vi kört det några gånger och vi hade haft typ alla frågor, bestämde vi oss för att gå till filmkedjan och hyra en film för att slippa göra det på kvällen. Vi hyrde, Min stora feta grekiska semester ;) När vi kom tillbaka till Ida passade jag på att gosa med Dobby, hennes urgulliga hund <3
puss puss


Jag oxh Ida <3





gosigt värre :)<3




Har jag tappat minnet...?

Igår träffade jag Eric och vi bestämde att vi skulle se på filmen, sex drive, som han hade hyrt. Den var rolig fast jag hade redan sett den. 

Efteråt ville han gå och lämna tillbaka filmen för att han ville inte att den skulle bli mer försenad än den redan var.
Han sa att han hade lånat den på Bamse, och jag tänkte att det är ju inte så långt att gå, så jag följde med. 
Då började han gå mot busshållsplatsen på målarstigen och då frågade jag varför han skulle åka buss eftersom jag trodde affären låg när där jag bor, då sa han " eh.. bamse ligger nere i rönninge, ofta du inte viste det :P".
Då tänkte jag " ja ofta jag inte viste det :P" Jag kände mej lurad av min egen hjärna, för jag var nästan helt säker på att det var den jag tänkte på som han menade haha:P
kanske blev lite snurrig förklaring men jag är lite snurrig just nu :P
puss puss


Snabb träff

Vid två ungefär smsade jag Jessica och frågade om vi skulle hitta på något . Då skrev hon "jag är utanför dej". Först blev jag lite chockad och trodde hon skojade men när jag tittade ut så stod hon där ;)
Så vi stod och pratade en liten stund och ni skulle sätt hennes hund. Hur gullig som helst den var jätte liten och typ bara tre veckor gammal.
Men hon skulle vidare till en annan kompis. och vi skulle höras en annan dag :)
puss puss

God natt

Jag skulle jätte gärna skriva lite till men jag är så himla trött.
god natt sov gott <3
puss puss


Bästa kvällen i mitt liv

Kvällen kunde inte blivit bättre<3 Mattias hade bjudit ut mej på date, våran första riktiga date och jag lovar er den kunde inte blivit bättre!!
Det började med att vi gick till en resturange på drottninggatan i stan som heter Barcelona. Vi beställde in två tapas och en huvudrätt och så delade vi på allt. Allt var super gott :D. En jätte bra resturange för att gå på första date på.
Efter middagen gick vi till filmstaden sergel för vi hade beställt två biljätter till Old dogs. Och filmen var också en höjdare, jätte rolig film, man skrattade nästan hela tiden. Desutom fick vi guldplatser utan extra kostnad :)  
När filmen var slut gick vi till ett fik som låg precis bredvid sergel, men jag tänkte inte på vad det hette.
Hella kvällen var så perfekt och desutom betalade han hela kvällen, det kallar jag mer än en gentleman!!svårt att slå <3<3 
Kommer aldrig glömma den BÄSTA kvällen i mitt liv <3<3
Puss puss 

   


Flumma lite

Jag har ingenting att göra... ja jag vet klockan är halv 1 men jag är inte trött. Så jag tänkte kan lika gärna flumma på min blogg ;P 

Jag kom på en sak jag åker hem om ungefär 6 dagar, jag vet inte hur jag kommer klara av att vara ifrån Mattias, jag kommer typ hamna i en deprition, eller vad det heter, haha nej men jag kommer nog känna mig deppig speciellt i början. Jag hoppas Sandra kommer hålla mig pigg och glad den lilla glädjespridaren :D
Men god natt och sov gott på er jag ska väl försöka sova lite nu :)<3
puss puss

  

Jumper

Först var jag och pappa på kolgrillen och sen kom Mattias med tåget och gjorde sälskap med oss där :) Det var jätte god mat och jag tror att alla var nöjda.
Det ända problemet var att det var och är fortfarande jätte kalt ute så man frös ju typ ihjäll bara av att gå några meter!!
Sen åkte vi hem och Mattias och jag tittade på Jumper. En film som jag skulle kunna rekomendera :D
Ska jag berätta en jobbig sak..?? våran TV fungerar inte och jag ska vara här i typ 5 dagar till och jag vet inte om jag kommer överleva om det inte är någon som kommer och fixar den.... jag menar TV:n är ens bästa vän, efter mobilen såklart ;)
puss puss




Sarah


kolgrillen!!

Pappa och jag ska snart till kolgrillen och äta middag :) ska bli så himla gott. Jag undrar vad jag ska äta förnågot?
puss puss


Hemma dag

Hej på er :) Idag har jag bara slappat framför TV. Jag skulle egentligen träffat mina två kusiner men så blev det inte :( Fast jag måste erkänna att det var ganska skönt att bara ha en chill dag :)
När benen börjat somna tyckte jag att ett lite avbrott från TV dagen skulle passa bra så jag bestämde mig för att träffa en kompis som heter Oskar. Vi var inte så länge men det var roligt att se och prata med honom :)
Just nu sitter jag och tittar på Baksällan, sjukt bra film, om ni inte har sätt den så måste ni bara göra det, dom är så himla knäppa :P :D
  

Nu är det kaos- Ett special meddelande till min syster Nathalie

Kaos!! ni skulle se hur det ser ut hemma hos mej just nu. Vi ska flytta ut från vårat stora hus på Järpstigen den här veckan till en lägenehet och just nu... vad man får stå ut med altså. Det ser ut som om en bombnedslag, iallafall på mellanvåingen för pappa har rensat ut allt från över och undervåningen och fått för sig att det är en smart ide att ställa allt på mellanvåning, men han har nog en smart baktanke med det hela ;) 

Till dej Nathalie vill jag bara säga för det första att du ska vara glad att du inte är hemma och för det andra att jag har tagir beslag över din säng :P
 puss puss  

Haha lite fel

Texterna hamnade inte riktigt som jag ville men ni förstår säkert :)
puss puss


Ut i snödrivorna

Klockan fyra träffade jag några gamla kompisar från stockholm, Malin, Idag, Elin, Adam och samuel, och vi hade bestämt att vi skulle åka pulka. Att åka pulka tycker jag att man aldrig ska bli för stor för och desutom är det så himla kul :D Vi var i piabacken salems kända pulkabacke ;P

Istället för att skriva så mycket så visar jag några kort istället. Tyvär fick jag aldrig något kort på samuel, så sitt inte och tro att ni blivit tokiga när ni inte hittar den sjätte personen ;)

  
  Jag och Ida                                                  Malin coolingen


Ida, Malin, Elin och Adam                               Jag och Ida i snödriva


                                                                      Tjejgänget 

                                       
                                      Vad tycker ni om min och Idas försök till Fjortismin? ;)


Gott till lunch :D

När jag vaknade upp ur min skönhetsömn eller snarare chockades av väckaklockan. Bestämde jag mej för att skita i frukosten och gå deräkt till lunchen och då menar jag bokstavligen "gå" till lunchen. för jag och farmor hade bestämt att hon skulle laga mat och gissa vad det blev....? kotletter med fetaostsås och potatis i ugnen!!! det var så gott så jag höll på att smälla av... lite överdrivet kanske men eftersom jag inte hade ätit frukost blev det som värsta energi kicken :D
Det var desutom ganska längesen jag och farmor bara var tillsammans och pratat så det blev sköna samtal mella ung och vis ;)

Efter lunchen fick jag tyvär så jävla ont i magen pga mensvärk :( så jag låg i farmors soffa i nästan en timme medans jag drogade mig själv med värktabletter ;) som tur var så gick det över men jag mådde lite illa efteråt, (det kan ju ha berott på alla tabletter), men som sagt så gick det över och jag kunde fortsätta mina planer för eftermiddagen :D;)
 puss puss

Min goda lunch. Tack så jätte mycket för maten farmor :) 

  


Hemma hos Mattias :)

Jag och Mattias hade jätte roligt tillsammans vi såg shrek den tredje, den var jätte roligt vi spolade till och med tillbaka till vissa stunder där vi tyckte att dom sa roliga saker haha :P.
Vid ungefär klockan halv 12 blev Mattias jätte sugen på mat och jag kan ersänna att jag också blev ganska sugen jag med, så han och jag tog och åt kvällsmat gott gott. han tog några hårdmackor med jornötssmör och jag tog yogurt och juice :)<3
puss puss

 


Kan man ha mer otur??!

Klockan halv fem ungefär så tog jag tunnelbanan tillbaka till T-centralen, för att sedan kunna ta pendeltåget till min kille Mattias som bor i södertälje hamn.
Det är vid T-centralen allt börjar skita sig. Det börjar med att jag hör att mitt tåg som jag skulle åka med mot södertälje skulle åka om en minut och jag börjar såklart springa mot uppgången och så ser jag att vid uppgången så var det värsta kön där man stämplar biljätten och då hör jag den där rösten igen " tåg mot södertälje central avgår från spår 14, dörrana stängs" jag blev så sur!!!, men det var inget mer med det så jag gick upp på perongen och såg att det kom ett till tåg mot södertälje om ca 10 minuter.
När tåget hade kommit satt jag väl kanske i 40 minuter innan jag vara framme.
NU händer det värsta, jag trodde jag skulle börja gråta!! För att komma hem till Mattias måste man ta bussen. Så jag stälde mig vid busshållsplatsen, men det var bara det att jag hade stält mig på fel sida av vägen (hur du får man vara?) och så ser jag MIN buss komma så jag börjar kuta mot busshållsplat som den skulle stanna på men det vara bara det att bussen var en sekund före mej så busschaförn stängde dörrarna och åkte iväg... JAG VAR EN CENTERMETER IFRÅN!!! men nej busschaförer ville tydligen inte ha mig på hans buss!!! @)#"¤%&

Som tur är så har Mattias en så snäll mamma så hon kom och hämtade mej för annars hade jag frysigt ihjäl. Tacksam som jag var för att hon kom hoppade jag in i den varma bilen, för jag lovar jag hade ingen känsel kvar i mina händer. Om jag hade stått där i några minuter till vet jag inte vad jag hade gjort :O
Tillslut kom jag iallafall hem till Mattias och till Mattias och allt slutade bra och desutom fick jag jätte god mat :D<3   
puss puss


Claes kalas

På eftermiddagen vid ett tiden träffade jag en kompis som jag träffat i somras, Claes. Det var roligt att träffa honom :)
Jag skulle möta honom vid rådmansgatan, och för att komma dit så vara jag tvungen att ta tunnelbanan från T-centralen och jag var ganska nöjd över mej själv när jag hade gjort det, för att jag brukar inte åka tunnelbana, så Jag trodde att det skulle skita sej totalt för jag har inte så jätte bra lokalsinne, det vet dom som känner mig bra. men det gick ju bra :D 
Nu när jag tänker efter är det egentligen lite konstigt att jag inte har åkt tunnelbana, jag hade ju ändå bott i Stockholm i 14 år! innan jag flyttade till Halmstad :P
Aja tillbaka till träffen, vi gick till espresson house på sveavägen, och jag tog en varm choklad med vispgrädde Mmmm GOTT! och han tog en cappuccino, och gentleman som han är så bjöd han mig :) sen pratade vi om allt möjligt mellan jord och himmel och hade det jätte skojj :)
puss puss  

Claes och jag






Klockan halv tio...

... då var jag vaken! för jag och pappa skulle åka och spela badminton, och som jag sa igår att jag skulle ge gärnet så gjorde jag det och det gick bra och det var en jätte roligt pappa och dotter dag:), men vi tävlade typ inte men man kan ändå säga att jag vann mäst bollar:P om man frågar mej iallafall.
förutom mej så var det några gubbar som gav gärnet, som hade banan bredvid/jämte(för dom halmstadsbor som inte förstår vad bredvid betyder;), jag har aldrig sätt några gubbar vara så kvicka i svängarna, eller vad man ska säga haha
puss puss




Redo för några inlägg nu klockan ett på natten ;)

Hej hej, äntligen kan jag skriva på min nya blogg igen :). Jag har haft så många roliga saker att göra idag så det fick bli som igår, att jag la in inlägg ganska sent.
Så det är bara att luta sig tillbaka och så hoppas jag att ni tycker min dag har varit lika rolig som jag tycker den har varit;) haha puss puss 

Oj jag glömde...

Oj jag glömde att berätta, när jag flyttade från stockholm till halmstad med min mamma så stannade min pappa och mina två stora systar kvar i Stockholm och nu är jag i Stockholm och hälsar på puss puss

Blir det svettigt imorgon?

Imorgon ska jag och pappa kanske åka och spela badminton i bodkyrka rakett hall. Får se om jag vinner för jag kommer att ge allt jag har för att göra det. Det gäller att röra på fötterna;) 
Men jag har ett problem jag har typ inga idrottskläder med mej till stockholm, så jag får rota lite i nathalies låder efter något :P   


Släktkalas

Idag har jag varit på släktkalas, för min kusin felix fylle 14 år idag :D. Det var skönt att träffa all släkt igen tillsammans. För jag vet inte hur länge sen det var jag träffade dom. Men anledningen till att jag egentligen förljde med var för att jag ville träffa mina två jämngamla kusiner, Felicia och Amanda. Vi har så fett roligt tillsammans. och vi fick ju mat kunde det bli bättre ;) puss puss 


 

Lite om mej :)

Hej hej, det blev ett lite snabbt inlägg förut för att jag skulle titta på en film, "personal efects", men nu är jag redo för att skriva lite på min nya blogg.
Jag kanske ska börja med att presentera mej själv jag heter Sarah och bor i Halmstad. för någon vecka sen "firade" jag ett års dag för att ha bott i Halmstad. 
Att flytta till halmstad var en ny bra start i mitt liv, inte för att jag hade det dåligt i stockholm, utan för att jag fick bland annat en ny bästis, Sandra. Och det var därför jag döpte min blogg till halmstadsarah. 

Här är en bild på mej så ni vet hur jag ser ut, puss puss


Hejhej

Hej, det här är mitt första inlägg, just nu ska jag kolla på film men vi hörs senare. KramKram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0