Hjärnceller jag inte viste jag hade

Idag har vi fått våra skoltröjor :) dom kanske inte blev de finaste men det är kul att ha ;) efter att vi hade fått dom gick vi runt lite i skolan för att visa upp dom och för att visa vilka som bestämmer! ;)

Det hade kanske varit bra om jag hade pluggat lite mer på evolutionsprovet tills imorgon, men jag känner att jag redan kunde allt på något kånstigt sätt ;), jag kommer förmodligen tycka att det är jätte svårt, men vi får hoppas på attt det är så att jag kan allt :P
Jag ska kolla igenom evolutionshäftet en liten nu innan jag går och lägger mej, för att  vara på den säkra sidan. Även fast det inte går bra på provet imorgon ska jag inte hänga läpp eftersom vi slutar efter provet och då är det påsklov!!!! HUR BRA ÄR INTE DE!!?? :D
god natt puss puss

Kocken

Idag var det faktiskt jag som lagade maten :) Jag gick till och med till affären för att handla indgridienser ;)
Kvällens maträtt blev hemlagad pizza :D om man får säga det själv tycker jag den var jätte god ;)
Förutom att jag har gjort maten idag, har jag som vanligt varit i skolan. Det var en chill dag idag, fast på senaste tiden har de flästa skoldagarna varit chill  (Y) :P När skolan slutade satte sig jag och några till i min klass oss utanför skolan och solade lite, det var såååå skönt!!! Vi väntade på Adam som skulle komma med pengar till våra skoltröjor, han var den sista som skulle ge pengar till Maddis så hon kunde hämta dom. Så nu kommer vi få våra tröjor imorgon för hoppningsvis :D
well it´s time too go to sleep, so good night and many kisses to you


mmm gott :)


Mina armar till fel kropp...

Hej hej :) Det enda vi har gjort idag i skolan som har varit roligt, var idrotten ;) vi spelade brändboll fast med frispee :D Vi har i och försej tittat på film i engelskan, men jag hade redan sett filmen så jag ville bara sova. 
När jag kom hem väntade de vanliga vecko läxorna. Jag var tvungen att plugga evolution tills på Torsdag då jag ska ha prov och sen har jag matte läxa tills på onsdag :(, men den orkade jag inte göra ;).
Klockan 7 gick jag till min teater :) Det var en jätte rolig lektion eller vad man ska säga ;) En sak som var specillet kul var när man skulle stå bakom en person och låtsas att mina armar och händer är hennes ;P Det såg helt sjukt ut och det var ganska svårt att vara den som stod bakom för man viste aldrig vad hon skulle säga och göra ;) 
Ajuste måste bara säga att Mattias frågade mej igår om jag ville följa med till Turkiet i Augusti med hans familj. Jag frågade min mamma om jag fick, trodde aldrig hon skulle säga ja, eftersom jag ska på språkresa också. Men hon sa att jag fick, helt otroligt :D <3<3<3 Tack mamma <3<3<3 Jag lovar verkligen att hjälpa till med så mycket pengar som möjligt till resorna :)
puss puss  

Fotbollsmatch

Jag och Sven har precis kommit hem från fotbollsmatchen mellan HBK och ÅFF på örjansvall:) Matchen var lite seg men HBK vann med 4-0, och tre av de målen var riktigt snygga faktiskt ;)  Nummer 7, Michael Görlitz spelade riktigt bra idag, synd bara att inte alla var lika taggade och kunde hjälpa honom lite mer!  
Det var jobbigt att det var så himmla kallt, höll på att frysa ihjäl, så nu sitter jag ihop kurad i en filt och toffler på fötterna.
puss puss

 


Intagningsprov (lördag)

Inatt har jag sovit riktigt dåligt..eller snarare inte sovit alls! det spökar i vårat hus :P Så imorse när jag skulle gå upp klockan 8 var jag så trött och inte alls sugen på att gå på intagningsprovet. Men när jag väl var på Sture så kom suget tillbaka :) Först pratade jag med deras SYO om olika kurser och så frågade hon mej om hur mycket poäng jag har. Jag sa att jag har runt 260, och det var bra att de frågade för dom hade bara skrivit 160!!  
  Sen blev jag intervjuvad av 4 lärare och så visade jag de bilder jag hade gjort. Dom verkade tycka att det var bra, så jag tror jag har en chans att komma in :) 
Jag vara klart typ vid 11 så när jag kom hem så la jag mig i soffan och sov i två timmar tills mamma väckte mej, för att fråga om jag ville följa med ut på stan :) Vi gick ut och jag hittade en jätte fin klänning, som mamma betalade och sa att jag skulle få den i födelsegaspresent ;)
 På kvällen var jag med Ida, vi tittade på film, Veronika bestämmer sig för att dö, den var inte så bra tycker jag, den var så konstig :P haha
puss puss


Sven blev min sista bild

Nu lite senare på eftermiddagen/ kvällen har jag faktist ritat av Sven :) Den blev helt okej, men som vanligt blev jag inte helt nöjd ;) Det var den sista bilden jag behövde göra inför imorgon :D Nu hoppas jag bara att allt kommer att gå bra. Jag är inte nervös än, men imorgon kommer nog min mage vara full med fjärilar :P
puss puss


Sven


Smuggla...

Hej svejs :) Idag har det varit den softaste av de softaste dagarna ;) Alla grupper hade "redovisning" idag om vad vi hade gjort under tema veckan. Så det enda vi behövde göra var att gå runt och titta sen vid klockan 12 fick vi sluta :D

Våran temavecks lärare sa att hon skulle ta och ställa ut våra grejer på någon utställning, så jag och Stina ( hon var i min grupp) blev ganska förvånade/ ireterrade, för vi trodde vi inte skulle få tillbaka våra saker. Och jag hade iallfall försökt att göra saker som man ska kunna använda. Så jag kom på den braiga idén att jag skulle smuggla med mig en sak jag ska ha till mitt intagningsprov imorgon.... haha men den idén visade sig inte vara så bra för hon kom på mej, men hon blev inte sur för jag sa att jag skulle ha den till mitt intagningsprov. Hon frågade mig bara istället om jag ville ta med mig något annat jag hade gjort tills imorgon ´;) Det var lite pinsamt men men  hihi.
Stina var därimot lite bättre än mig att smuggla ut ( men till mitt försvar hade hon faktist inte lika stor sak som jag :P) så hon fick också med sig en sak :D 
Efter skola blev det en lite runda på stan med Helin. Jag köpte inget för jag hade inte mina pengar med mig och det var nog bra :P Men vi hade det roligt när vi gick där... dock tyckte inte Helin att det var så roligt att jag började danska och sjunga med låtarna som var i affärerna ;)  
puss puss


Tecknar bok

Idag har vi haft nationella prov i engelskan, jag trodde att det skulle vara svårare än det var men det gick faktist bra :D... jag börjar tror att det har hänt något med mej, brukar inte vara bra på engelska, jag kanske är sjuk ;)
  Efter skolan så gick jag ut på stan för att leta efter den perfekta tecknar pärmen där jag ska sätter in alla mina teckningar :) Jag gick till några olika affärer och sen i den sista, halmstadsbokhandel, hittade jag allt jag behövde :) Jag köpte en pärm som vara rosa med lite prickar och ränder, jätte fin :) Jag köpte också ett penskrin, plastfickor till pärmen och en svart vattenfärg, när jag endå var där passade jag också på att köpa en bok på engelska som heter "remember me?. Den verkar jätte rolig. 
Sen gick jag vidare till åhlens för att köpa en ny nattkräm och en smink remover för jag tror min nattkräm ger mej utslag, och det är inte bra !! :P 
När jag kom hem så satte jag in det som jag hadde ritat i min nya fina pärm :D Det blev jätte bra.
Nu ska jag ta fram färg och penslar för jag ska måla min "insida, utsida" uppgift till intagningsprovet. 
Auste tagga Grey´s Anatumy ikväll klockan 9!
puss puss 

   
Min fina pärm :)

Några bilder som jag satte in. :)







Bästa kocken

Ni skulle sett den bästa kocken igår asså!!!. Jag lagade mat och det blev jätte gott ;)... tycker jag iallfalla :D
Jag lagade lax med potatis i ugnen och lime sås :D När mamma och Sven kom hem hadde jag dukat och ställt fram, jag känner mig så duktig :D :P
Men mamma tyckte att det var så bra att jag lagade mat, så hon fick den "stålande" idén om att jag kunde laga mat en gång i veckan.... eh.. skulle jag göra det??? mmm.
puss puss


Jag i det fina förklädet ;)

Snabbis

Idag har vi börjat våran temavecka, miljö :) Jag hamnade i en jätte bra grupp :D vi fick massor av typ gamla pryla som man skulle göra om till nya saker, och det ska vi hålla på med hela veckan !!!
Det är skönt att få slappna av en vecka utan att behöva tänka på betyg och annat skolskit, men jag fick reda på att vi ska ha engelska nationella skrivprov på onsdag morgon :(  Jaja livet kan inte alltid vara perfekt  ;)
puss puss och god natt

Årets fest :)

I helgen så har det varit fest. Mamma och Svens bröllopsfest :)
På fredagen kom det massor av folk från Stockholm som skulle vara med på festen, bland annat Mattias  ;)<3 Så mamma och Sven hade en liten förfest här i lägenheten.
  Sen kom vi till den stora dagen, som mamma och Sven har planerat länge. Mamma var stressade som vi viste att hon skulle bli, egentligen fanns det inget att vara stressad över eftersom vi hade typ fixat allt dagen innan men ni vet hur mammor kan vara;)
  På dagen var jag Nathalie, Eline och Mattias ute på stan, för att vi systrar skulle planerat vårat tal. Jag tyckte det blev bra och jag tror det flesta på festen också tyckte det, dock sa jag fel på en sak jag skulle säga, men alla tyckte det var kul så de bara skrattade :P 
  Ungefär klockan 4 var vi fullt igång med att göra oss snygg, nathalie och Eline lockade håret, hollywood tejp var tvunget att sätta på klänningen så att brösten inte skulle ramla ut och så fick man såklart inte glömma att sätta på sig skavsårsplåster :P

Klockan 5 skulle vi vara i festlokalen för att ge folket välkommsdrinkar och hälsa på alla (jag kommer inte ens ihåg hälften av allas namn, så det fick bli lite smeknamn. Som till exempel han med 160 000krs klockan :P 
  Sen blev det middags buffé, det var gött gött :) men om ni frågar mej så tyckter jag att 4 timmar bara sitta still och äta middag inte är så roligt ( det var i och försig många som höll tal som var riktigt roliga, men jag är ju bara 15 och vi ungdommar tycker inte om att sitta stilal:P ). Men sen blev det as roligt när bandet började spela, så att man kunde rocka loss totalt!!! 
  Tiden gick och alla blev fullare och fullare och allt blev roligare och roligare ;) När klockan var 2 halv 3 deckade jag och Mattias i mitt rum :D
Sammanfattningsvist var det årets fest :D 
puss puss  

Tyvär hade jag så roligt så det blev inte så många bilder, men en iallafall på Mattias när han visar lite moves 

Vist är han snygg i sina kläder!! Han är snygg hela han <3<3


Ankomst dag ;)

Det är inte en så fin dag idag :( men idag är jag glad iallfalla :D .. det är bra :) Mattias kommer idag och det är fredag och snart får jag mat :) kan det bli bättre? ;) Det har faktist varit roligt i skolan idag också, men John fösökte ätat upp mej och det kanske inte var så positivt :P men annrs såg min dag i skolan bra ut :)
De två sista lektionerna var det jätte chill vi var typ inne på youtube nästan hela lektionen och vi hade mycket rast också, assss soft :D Vi fick desutom se våran lärares twitter ;) det var lite roligt och han skrev att vi var hans favvo elever, men det var bara för att vi "tvinga" honom skriva det :P, men innerst inne tycker han nog det :D 

Nu är det bara för mej att vänta på att alla ska komma :) puss hej <3

Deppig

Jag sitter och tittar på Troja just nu :), jag tror att det är en av de bästa filmerna jag har sett :) men just nu är det paus så jag passar på att skriva lite :D
Idag har jag inte varit så glad :( har känt mig ganska deppig, jag orkar inte med skolan längre. Det är tur att man går med kompisar annars hade jag brytists ner totalt :/ ;) Men jag måste ta och muntra upp mej, jag tycker inte det är kul att vara deppig och jag vet att de drabbar de som är omkring mej, jag ska verkligen försöka bli gladare de här sista månaderna i skolan :) 
Eftersom jag är deppig ska jag lägga upp lite ego bilder på mej när jag haft roligt. de är från helgen när jag var med Sandra. Hon tog massor av bilder på mej :P 
Det här med ego bilder när jag är deppig kommer nog bli lite som en "tradition" för jag gjorde ju det förra gången också :P
puss puss




yeeee


Ehh...
  

Tecknat

hej hej idag har jag målat av Sandra :) Jag blev ganska missnöjd, men det är bra träning iallfall ;)
Just nu sitter jag och väntar på att gästerna ska komma. Vi ska ha 75 års kalas för Svens pappa, Calle, så vi ska fira med hans släkt. Jag har hört att vi ska få smörgåstårta, jag vet inte om jag har smakat det någon gång men jag hoppas att det är gott! :D
puss puss <3


Sandra


Bio med Sandra

Idag har vi haft nationella prov i engelskan, hör- och läsförståelse. Jag kan inte precis säga att det gick jätte bra men jag får iallafall godkänt hoppas jag :/ ;)
Efter skola har jag och Sandra lekt :P hihi. Vi har varit på bio och sett Alic i underlandet, och nu ska hon sova här för att vi har studiedag imorgon :D
Och idag var det första gången på 6 dagar jag pratade med Mattias och det kändes skönt :D <3
puss puss


Igår var det upp...

... och hoppa för en ny skolvecka tog sin början :/
Efter det vanliga schemat i skolan tog skolan äntligen slut :) Det första som hände då var att jag träffade min kompis Calle :) Vi fikade på vattenporten. eftersom jag inte hunnit äta någon mellis så tog jag en toast med ost och skink, den var jätte god faktiskt, bättre än avd jag trodde den skulle vara  haha :P 
När vi satt där på fiket kom Emil, en kompis till Calle men jag har träffat honom någon gång innan. Han stannade en stund, men han gick sen när han hade lyckats få med oss till hemmakväll för att köpa chips. Sen så var jag och Calle hemma hos mej en stund, tills jag skulle gå på min teater :)
Efter teatern var klockan halv tio när jag kom hem, och vad gör jag då??? jo dum som jag är så får jag för mej att jag måste träna så jag sätter mej på cyken och cyklar i en timme.... :P
puss puss

Söndag

I söndags så var jag, pappa och Nathalie i siklacentrum, där fikade vi :) sen var Nathalie tvungen att plugga så jag och pappa tog en lite sväng till hammarbybacken som ligger precis bredvid vårat hus :) Det var roligt att äntligen få åka lite skidor igen :) Så där på eftermiddagen blev det en dotter pappa dag :D <3 <3
Sen var det bara att packa väskorna och åka hem igen till Halmstad ;)
puss puss


Man ser globen!!


Jag i puckelpisten, det gick inte så bra men det var kul ;)


Sola efter en skön dag är alltid bra (Y)


Jag och pappa

Lördag

...På lördagen så var jag och Nathalie ( min syster) ute på stan och kolla lite i affärer. Vi skulle också träffa mamma och Eline som vi skulle äta lunch med :) Vi åt på en tapas restaurange som låg på drottningatan, det var samma restaurange jag och Mattias åt på... om ni vill veta ;) Det var jätte gott som mat oftast alltid är :D
Sen fortsatte jag och Nathalie våran jakt på stan, det vi var mest sugna på var väskor och skor så vi gick mest i dem affärerna :) 
På Din Sko så hittade jag ett par jätte fina skor som är beisha (har absolut ingen aning om hur det stavas), men iallfall jag köpte dem, och jag har bestämt mig för att ha dem till festen på lördag :)
På kvällen så var jag med mina kusiner. Först åt vi middag i kungshallarna och jag tog kebabtallrik, det är alltid lika gott :D Vi satt typ där i två timmar för vi skulle gå och titta på bio senare på kvällen klockan 9 ungefär, men vi hade det roligt :D 
Ja a... det var nog min lördag kväll, och juste jag lärde mig åka från hammarbysjöstad in till stan. Stolt!!! :D 
puss puss  

Stressigt

Jag klarar inte pressen av att skriva varje dag hihi... jo men man hinner inte. Jag hade tänkt att skriva igår efter att jag kommit hem med flyget, men det blev inte riktigt enligt planerna.... Sven skulle inte stanna kvar i Stockholm så dem kom på den bästa iden någonsin (naaat) att vi skulle avboka flyget och sitta i bilen i 5 timmar!! hur kul är det på en skala mellan 0-10?? -10 :P
Men nu så kan jag skriva lite iallafall innan jag ska gå ut och fika med en kompis :) Vi kan ju börja med Lördagen.....


Stockholm utan TV!

Nu är jag i Stockholm igen :) Jag ska var här till söndag.
Pappa och Nathalie har ju flyttat till ett nytt ställe som ligger i hammarbysjöstad. Så just nu sitter jag i deras nya kök. De har inte riktigt kommit iordning än men det går frammåt. Men vet ni???! dom har inte fixat TV! så jag har ingen TV att titta på eller någon soffa:P
Ikväll tror jag att jag bara kommer ta det lugnt. Har varit så mycket läxor de senaste veckorna så det käns som om det här är den första helgen som jag kan ta det lugnt på och det käns jätte skönt :) Jag lämnade in mitt sista inlämningsuppgift idag och känslan av att vara klar och att ha lämnat in den var som om jag hade fått vingar :D :D <33 Jag hoppas jag får MVG ;) 
Imorgon ska jag nog gå på stan och kolla lite, inte för att jag behöver något, men något roligt hittar man alltid ;) jag ska kanske kolla på en bikin till i sommar som jag kan ha på Malta ;) hihi
puss puss


:(

SO:n klar :D

Idag har jag skrivit klart mitt SO arbete om andra världskriget. Jag tyckte det blev jätte bra men man vet ju aldrig hur läraren tycker;)
Imorgon ska jag till Stockholm :) Vi åker klockan 1 så jag måste skippa SO:n. Mattias kommer inte vara hemma, han är i London och det suger, men jag hoppas han har det bra :) <3 Jag får träffa min pappa och min syster. Dom har flyttat in i sin nya lägenhet nu, så det ska bli kul att se hur långt de har kommit med inredningen :)
puss puss


Jobbig dag

Som vanligt sitter jag här sent på kväll och skriver i min blogg för att jag inte hinner göra annat en läxor på dagarna.
Och eftersom det är så sent ockar man inte heller skiva något långt så det får bli något lite längre inlägg imorgon, om jag hinner ;)
En sak kan jag iallafall skriva och det är att Sven har varit i Tyskland i dag och köpt sprit till deras "bröllops" fest. När han kom hem hade han hela bilen full med sprit och där kan de ju inte ligga, så vi var tvugna att bära upp allt sprit upp till oss och man var tvungen att gå flera gånger. Det sög så mycket att jag nästan ville börja gråta... som om jag inte har tillräkligt med saker att göra. 
puss puss  


Mamma, dotter dag :)

Jag skev inget på min blogg igår för att jag tittade på en film och glömde helt tiden och var tvungen att sova, men nu ska jag skriva :)
Igår var det söndag och ni som bor i Halmstad vet att stan är helt död, ingen affär är öppen bara några få fik här och där ;) ...
.. Så jag och mamma tog bussen till Statoil för att hämta bilen hos Sven för att sedan åka till Eurostop. Det kanske inte är världens roligaste shopping centrum men det är bättre än ingeting och dessutom var det roligt att vara där med mamma :D
Vi var inne i några affärer och både jag och mamma hittade saker :) Mamma hittade två klänningar, en scharf, ett par solbrillor och ett armband. Jag tror inte det var något mer. Jag måste bara säga att en av de klänningarna som mamma köpte var jätte fin, båda var fina men just den vara finast. Den var ljus lila med lite volanger. Mamma passade jätte bra i den och det var ovanligt att se henne i lila också, så det var kul att hon köpte den :D
Jag köpte en kjol, ett bar solbrillor, leggins och armband :) Jag tyckte mina solbrillor var jätte fina. Dom var rosa på sidan och så hade de fjärilar på sidorna också :)
Efter det tog vi en paus och satte oss och åt på ecspressohouse. Jag tog en sallad och mamma tog en varm mack ( om ni ville veta ) ;). Sen gick vi och köpte två filmer på coop. Gladiator och Taken. Gladiator var as grym, det är nog en av de bästa filmerna jag sätt!
Samanfattningsvist hade jag och mamma en jätte bra dag tillsammans, enligt mej iallafall :D
puss puss




Så fint :)






bästa filmen ever.

Profil bilder är svåra

Nu på kvällen har jag ritat av mamma i profil :) jag tyckte den blev helt okej men det tog en jävla tid och hon satt ju inte still! ;), måste träna mer på profil bilder... på allt igentligen :P
Jag, mamam och Sven har tittat på Nothing Hill som gick på trean. Det är en klassiker och desutom är den så romantisk och bra så man kan se den flera gånger, jag vet inte hur många gånger jag har sett den ;)
Jo juste jag gjorde faktist smycken idag. Jag gjorde två armband ett läderarmband och ett armband med knappar :P Kanon kul ;P
puss puss sov gott


Ska nog fixa till håret lite, så att det ser mer verkligt ut.


Solar på balkongen!

Folk tycker nog att jag är knäpp nu, men jag sitter faktiskt ute på min balkong och solar. Såklart har jag kläder på mej för annars skulle jag frysit ihjäl. Det är tillräkligt varmt att sitta ute med kläder och blogga. Termometern visar runt 14 + grader, det blir bättre och bättre :D
Den här dagen har jag längtat efter hur länge som hällst. Men det skull inte sitta fel att det blev lite varmare men man ska inte klaga nu när man äntligen kan sitta ute! 
Jag har tänkt att jag ska spändera nästan hela dagen ute på våran balkong bara för att få känslan av att det är påväg att bli sommar. Och man vet ju aldrig om man blir lite brun, inte för att det är så troligt men man kan ju alltid hoppas :D 
Jag hoppas ni andra också har en lika skön dag som jag har, för det förtjänar alla som har frusit i vinterns kylan. :) Nu när jag sitter här ute ska jag passa på att titta på wakeboard klipp så att man hinner tagga upp sig inför sommaren. Ska nog också kolla lite på bikinisar på nätet ;)
Jag har inte riktigt kommit på en vad jag ska göra ikväll men jag hittar nog på något. Jag är ganska sugen på att göra smycken, men jag kanske ska sociala mej lite eftersom jag kommer vara ego och sitta på balkongen förmodligen hela dagen ;)
puss puss


Rhodos 2009

Sov Gott

Idag har det varit ganska slappt i skolan. Hela eftermiddagen så tittade vi på en film som handlade om andra världskriget. Den var bra men den var väldigt brutal, synd att jag inte kommer ihåg vad den heter ;)
När jag kom hem från skolan tog jag lite av min tid att tränade lite. Först cyklade jag i typ en timme sen gjorde jag styrka i kanske 50 minuter. Imorgon ska jag och Sandra träna så det blir en träningshelg den här helgen. Man måste ju komma igång till sommar sesongen eller hur ;) ;)

Ikväll skulle jag och Sandra haft en film kväll men hon var så trött så vi får ta det imorgon istället :( hoppas hon är piggare då. Jag är ganska trött jag med så det kanske var bra att vi båda vilar oss idag så båda är på social och film humör imorgon :P

Jag har varit lite dålig på att ta bilder på sista tiden, men det får det bli en ändring på, imorgon ska jag ta bra och många bilder :D
puss puss och sov gott


Glad

Idag har det varit roligt tycker jag. Jag har blivit gladare nu när solen kommit fram. Ni måste ju erkänna att man blir gladare när solen tittar fram??
Vi har haft en jätte bra dag idag, bara två lektioner och imorgon är det fredag kan det bli bättre?? :D
Imorgon ska jag och Sandra gå på bio, men vi har inte bestämt vilken bio än. om det inte finns någon bra ska vi hyra massor av filmer och ha filmmaraton. kul ska vi ha det :D
puss puss <3

Solken är ett bra tecken :D

Dags att skriva på min blogg igen innan jag börjar med mina läxor för dagen ;)
Idag började dagen med ett solsken, bokstavligen, så jag tänkte att jag skulle klä mig väldigt färgglatt för att visa att vi är påväg till sommaren!!! :D :D....dock kan jag säga att min klädsel inte var en hitt i skolan. Så fort jag kom till skolan var Helin och Ida på mej :P dom var inte elaka men dom höll inte med min klädsak haha Jag viste att jag skulle få komentarer för klädera så jag brydde mej inte så mycket ;) :D 
Dagen fortsatte i vanlig takt i skolan genom alla lektioner och det var okej :P
Sen när vi slutat åkte jag och Idag till Statoil där sven jobbar för att fota lite till våra teknikuppgifter. De blev fin fina bilder. 
...Ajuste igår var det ju första avsnittet av desperate housewives!!! men jag tycket faktist inte det var så jätte bra men det brukar vara så på de första avsnitten av en sesong, så jag ser fram emot lite mer dram i nästa pogram ;) 

Nu sitter jag här i köket och borde egentligen göra läxor men jag lyssnar på musik och skriver till mina läsare. 
Men nu ska jag hälla i lite krut i brallorna och tända på så att jag kan göra läxorna ;)
tjingelin puss puss <3  

Bye bye...

Idag åkte Mattias hem klockan 08.10 :( det var jätte tråkigt och jag kommer sakna honom så mycket. Vi kommer inte träffas på tre veckor! :( ...Men nu ska man inte sitta och deppa. Får tänka på hur kul det var när han var här istället  :D<3

Första dagen i skolan idag efter lovet. Egentligen var första skoldagen igår, men jag stannade hemma med Mattias ;)
Imorse var jag jätte trött när vi skulle gå upp, jag höll på att dööö asså, klockan var ju bara kvart i 7!! kändes som om jag inte hade gått upp så tidigt på jätte länge.
Eftersom jag följde med Mattias till tågstationen för att säga hej då kom jag 25 minuter för tidigt till skolan, så jag fick sitta där helt ensam :P, men efter ett tag kom ida så vi satt och snackade lite skit :D 
Jag tror det var bra att jag gick till skolan efter att Mattias hade åkt hem, för annars hade jag varit super deppig hela dagen, men skoldagen lyckades bli riktigt rolig fakrist :D <3 
Om en och en halv timme är det sesongstart för desperate house wives!!!! Jag har verkligen längtat efter det ;)
Men nu ska jag plugga lite innan jag ska titta på det, så hej då 
puss puss <3  

Jag kan spela gitarr!

Enda till 4 idag har jag och Mattias bara tagit det lugnt och gjort lite läxor. Jag har hjälpt honom med genitik men han hängde inte riktigt med ;)
Klockan 4 var jag, Mattias och Sven i den nya arenahallen och tittade på handboll. Det var Halmstad mot Ystad. Halmstad var bra i början men ju närmare slutet det blev gick det bara sämre och sämre.
Ystad vann med 23-21, inte bra asså.
Nu på kvällen har vi tittat på långfärdsskidor för herrarna. Sverige lyckades få en tredje plats :) och så har vi tittat på ishocky... och det är INTE kul ;P vi har desutom diskuterat varför tjejer tjänar så mycket mindre än killarna i de olika sporterna. Vi kom fram till att killarna har "mycket bättre" uppbyggnad än tjejer och det gör dom bättre typ....
Mattias har lärt mej att spela gitarr och snart kan jag en låt ;)
puss puss


På väg till handbollen

Råkade slå honom lite hårt :P haha nej sulle aldrig slå min älskling ;)<3


jag spelar gitarr ;)


RSS 2.0