Myspys

Igår åkte vi tillbaka till Halmstad och gissa vem som följde med??... Mattias! <3
Idag har jag och mattias varit och ätit på Pío och sen blev det en bio. Nu ligger vi i sängen och myser hihi ;) <3
puss puss


Fynda!!

Efter jag gjort läxorna skrev jag ju att jag och mamma skulle gå ut på stan och shoppa. Det gjorde vi men först gick vi och åt kebab i en restaurange precis neranför vårt hotel, det var gott men jag tycker att Halmstad har den godaste kebaben faktist ;) 
Sen var det dags för shopping och det blev en riktig fynd dag idag. Det brukar bli det för mej men idag oj oj oj :D ;) 
Först hittade jag 4 plagg på en och samma affär (salt) och alla var på rea!!! Det var en kappa i grått, ett par röda byxor, en kofta och en klänning som jag ska ha på festen, för jag har ändrat mej med att jag ska ha den svart klänningen som jag köpte i göteborg i helgen ;)
Sammarlagt kostade allt 400 kr!! och jag har räknat ut att allt skulle kostat tillsammans 1599kr egentligen!!
Efter min lilla fynd runda på salt gick vi vidare till H&M, där köpte jag diadem, toffsar, ett vitt skärp som jag ska ha till klänningen jag köpt, hårspännen och ögonskuggor :)
Nu vidare till Guldfynd och där köpte jag en ring som kostade 98kr, men då kom mamma på att hon hade bonus kort på guldfynd och på bonuskortet hade hon 41 kr så jag behövde bara betala 47kr för ringen :D:D
Jag ska lägga in bilder på kläderna och allt annat men jag kan tyvär inte göra det just nu för jag har inte alla grejer hos Eline.
puss puss


Min lunch idag :)


Bädda i soffan

Nu är jag hos min kära syster, Eline, och hennes kille, Micke. Innan har vi varit på en grekisk restaurange med, pappa, Nathalie den bäste ;), Annika och farmor och det var gött i gött gött :D
Inatt ska jag sova här på Elines och Mickes soffa och det får vi se hur det kommer gå för det är iskallt här!! Jag kommer nog skaka tänder hela natten :S
Vi har nyss tittat på OS för stafett i långfärdsskidor och Sverige vann!!!!! Hur cool är inte det??? Det är typ första gången jag har sätt att Sverige har vunnit :P haha, det kanske inte är så konstigt eftersom jag inte brukar titta på sport ;)


Jag och Eline kurar ihop oss under täcket


Micke med sina datorer, den lilla datanörden :P

Dööö trist

Gick upp 7 i morse för att jag skulle få skjus in till stan av pappa från Sorunda. Från Sorunda till Stan tog det ungefär 2 och en halv timme för att det var as mycket köer, det stod helt still!
När vi äntligen kommit fram åt jag och pappa frukost på ett kafé, det var gott att få någonting i magen :)
klockan kvart över 10 gick jag till mammas hotelrum för att göra so läxa.... inte kul :( ja, och vad finns det mer att säga, jag sitter här fortfarande, men just nu har jag fastnat och vet inte vad jag ska skriva så jag och mamma ska nog ta en lite runda på stan ;)
puss puss <3


Till Stockholm <3

Idag började min dag klockan 6! för idag bar det iväg till Stockholm. Jag hade 5 timmar framför mej i en bil tillsammans med mamma och Sven. De första två timmarna tror jag att jag sov och det var jääääätte skönt ;) 
Sen hade Sven ett telefon möte i ungefär 1 och en halv timme och då passade jag på att plugga historia, andra världskriget. 
Tillslut var vi äntligen framme vi hotelet som mamma och Sven skulle sova på. Jag själv skulle följa med pappa och nathalie till sorunda och Annika... Men innan vi åkte till sorunda gick jag och min kära pappa på bio och såg valentines day <3, medans nathalie var i hammarby backen och åkte skidor.
Filmen var bra och den var faktist inte som en typisk amerikansk film, som man trodde den skulle bli, men där fick vi tänka om :P
puss puss och sov gott <3

 

Färgat håret !

Idag har jag pluggat väldigt mycket och endå har jag mer än hälften kvar :( Imorgon får det bli plugg i bilen till Stockholm ;)!!  Jag har faktist inte bara gjort tråkiga läxor hela dagen utan jag har fatktist varit hos frisören i 3 timmar!! Jag färgade min utväxt så nu är det ljust och fint igen :) och så klippte jag mej och jag är jätte nöjd. Det var längesen jag var så nöjd efter en klippning :D <3
puss puss






klänningen med stor K

Mitt resultat från gårdagens shoppingsrunda.


En av klänningarna. Jag tror inte jag ska ha den här på "bröllops" festen men har inte riktigt bestämt mej ;)


Den här klänningen ska jag nog ha på "bröllops" festen tillsammans med ett glittrande halsband :D och vet ni vad det bästa är att den bara kostade 49 kr !!!  


Mina nya gammeldags skor ;)

Idag när jag kom hem var det en enorm snöhög där min cykel står, och jag kan bara säga att jag inte såg min cykel. När sommaren kommer, kommer jag nog vara tvungen att byta kedja för den kommer ha rostat sönder toootalt!! :P


Min cykel är under snön!

Sköna bilder från helgen!

Lite bilder från helgen kommer nu!! :D
puss puss


Jag och Sandra kände att vi ville ha en liten mys kväll tillsammans ;)


Sven och mamma när vi var på pizza hut


Det verkar som om Sandra har hittat något fel på min bikini :S


Sexit:P


Jag tyckte det var roligt att det fanns speglar i taket i hissen :D


Fattar inte riktigt vad vi håller på med ?? :P



Några fina poser i koridåren


Sandra gick och la sig vi hissen!


pool och bastu på hotelet....


...det tycker vi om


Jag och Sandra på en grekisk resturange

 
Sandra och frukter asså


Våra drinkar var goda :)


mmm


sååå trött!

skriver om min dag imorgon :) är så jävla trött nu.
puss puss hej leverpastej


Göteborg, det är gött

Då var det dags att skriva lite om min dag igen då ;) Det ska bli kul :D
Idag började dagen som vanligt med lektioner och ett spanska prov, som jag tror gick hyfsat bra :) men sen, nu börjar det roliga. Jag och Sandra fick lov att gå tidigare från so:n för att åka till Göteborg tillsammans med mamma och Sven :)
Det tog lite tid att komma till götet eftersom det var snökaos men vi kom fram! :) På vägen dit berättade Sven en jätte rolig sak.... Han hade köpt biljätter till oss till repetitionen av melodifestivalen kl 19:00. Kul va!!! 
När  vi kom fram till hotelet, som låg mitt i köpcentrumet, som vi ska shoppa i imorgon btw ;), Gjorde vi oss i ordning sen gick vi till pizza hut och "gjorde egna" pizzor. gott gott :D
Efter våran nya energi kick av mat laddade vi upp för melodifestivalen! av de låtarna som spelades, var Darin absolut bäst och sen han den mörka killen, kommer inte riktigt vad han hetter haha, men han vara bra :D Sen var det några as grymma blå killar som trummade. Ni får se imorgon på den riktiga melodifestivalen ;)
Vi filmade alla låtar så vi får se om jag lyckas få upp någon på bloggen :) , filmerna fick inte så bra kvalitet men ljudkvaleten blev bra :) 
puss puss  hare gött nu ska jag och sandra busa ;)


På vägen dit




På pizza hut

 


Melodifestivalen i Göteborg!!


De blå killarna som var as grymma

Fisa av yoga?...

Idag har vi haft matte prov :( Jag tyckte inte det kändes så bra men vi får väl se när jag får tillbaka resultatet :)
Vi hade matte prov i nästa 2 timmar! och sen hade vi lunch för vi började 10:10 idag :D
Efter lunchen hade vi bara musik i en timme för att vi fick studiedag sen, vi slutade halv 2 :)

När jag kom hem var klockan bara 10 i 2, då tänkte jag att jag skulle slappna av lite så jag gjorde Yoga i en timme. Min moster har sagt att man fiser mycket när man gör yoga för att man slappnar av, men det tror jag inte jag gör..... hoppas jag iallafall :P haha 
Sen efter det var det bara att sätta sig vi bordet och börja plugga spanska till spanska provet vi ska ha imorgon :/ Jag sitter fortfarande och pluggar men jag tror jag kan allt nu, men det vara precis så jag sa när jag hade pluggat matten och vi vet ju hur det gick ;)
När jag tänker efter tycker jag spanska är roligt, jag skulle vilja kunna prata spanska flytande, så att jag kan börja lära mej franska :) Om man får möjligheten att börja på ett till språk på gymnasiet så ska jag nog välja franska, det låter så vacker :D
Nej nu tror jag att jag ska ta en liten paus och sätta mej med mamma oh Sven i soffan och bara titta på TV :)
puss puss


Jag tror jag fattar....

Vad har hänt idag... hm jo jag har varit i skolan som vanligt :P I skolan hade vi muntliga nationella ( det är när man ska sitta två och två och diskutera om en text). Det gick faktist bra även fast jag och Philip fick en as dålig/svår text att diskutera om, men jag tror våran lärare tyckte det var bra :D
Idag fick jag även tillbaka mitt biologi prov i genetik och jag hade bara ETT fel!!! Hur stolt är inte jag nu :D
Imorgon har vi matte prov i procent och jag hoppas det går bra för det käns bra en så länge ;) Det här är allt jag kommer drömma om i natt: %%%%%%%%%%%% 
puss puss och hare gött! ;)

Jag är lite deppig idag så jag tänkte få upp stämninge lite med några roliga bilder på mej själv (ego)






Det tar aldrig slut!

Läxor hit läxor dit. Det käns som hela mitt liv består ut av läxor just nu.
Tills imorgon har vi spanska läxa, torsdagen har vi matte prov och musikläxa, fredagen har vi spanska prov och på alla dagar måste jag hinna med att arbeta på alla inlämningsuppgifter som ska lämnas in vecka 9, då tänker ni säkert eh... det är långt tid kvar till vecka 9, men dom jävla veckorna går så snabbt så man kan tror att dom har raketer i baken :P
Det är såklart jag tycker det är bra att veckorna går snabbt för jag vill att det ska bli sommar, men jag har ju intagningsproven till bild och formgivnings linjen som måste bli gjorda också så just nu vill jag att dagarna ska gå så sakta som möjligt så jag hinner hämta andran. Det var någon som sa till mej att det är 8:an som är jobbigast, så jag hade stält in mej på att få ett år med chill men nej då, inte det inte ;)
En bra sak är iallafall att vi har sportlov nästa vecka och då ska jag till Stockholm och det ska bli kanon kul :D
puss puss


läxorna bara staplas på högar! :(

Finaste...

...inlägget från min bästa kompis. Jag har aldrig läst något så fint i mitt liv, och jag har aldrig känt mej så speciel. 
Det är kånstigt att man måste åka tvärs genom landet för att kunna hitta sin andra del,
men endå har jag haft tur, det är många som aldrig får känna på kärleken av en riktig kompis och det är väldigt synd, för det är en av de finaste saker som jag upplevt och det är minnen som aldrig försvinner. <3<3
puss puss



Tekniska systemet

Innan jag börjar snacka om tekniska system vill jag bara ge er en kram på alla hjärtans dag och hoppas ni får en bra dag med era älsklingar ;) <3
Nu till det viktiga.....det är plugg dag idag och jag sitter och pluggar... eller just nu gör jag ju inte det, för jag tyckte jag förkänade en paos ;)
Jag pluggar om jetmotorer och jag har en hur tjock bok som helst om bara jetmotorer. det är sjukt svåra ord i den, jag fattar typ hälften :P
Anledningen till varför jag gör en så idiotisk grej, är för att jag har en inlämningsupgift till vecka 9 om tekniska system, kul va?? ;) Jag hoppas för erat eget bästa att ni inte har samma tråkiga uppgift, för det tar livet av mina hjärnceller ;)
puss puss 



 

Rolig kväll med Sandra

Igår kväll vid 9 var det en "fest" i folkparken till 2. Jag och Sandra tänkte att vi kunde checka in den och se om det var något roligt.
Vi dansade nästan hela tiden och vi träffade också många vi kände. Vi gick hem ungefär vid halv 2, då vara vi ganska trötta och jag hade ont i mina fötter ;) 
puss puss










 

Grill kväll!

Här i Halmstad börjar sommare tidigt, igår kväll grillade vi :)
Sven hade fått den knasiga iden att han skulle ställa sig på balkongen och grilla, det var nog några minusgrander ;) Men det var så värt det när fläskfelén var klar att äta :D
Tillsammans med fläskfelén så hade vi, potatis i ugnen, kantarellsås och mozarella med tomat och rödlök :)
puss puss


Ute på balkongen hittade Sven en bra drink hållare, så att den skulle hålla sig kall ;)


Sven var tvungen att hälla på mycket tändvätska för att den inte skulle slockna i kylan


Här står han och grillar fläskfelén :D




2 mål!!! ;)

I fredags så hade vi en ganska skönt dag i skolan. Vi hade ganska tråkiga lektioner men det var sånt som vi var tvugna att bli klara med, så det var bra att vi fick göra det.

Tomas, vårna so lärare frågade om det var någon som ville vara med och spela innebandy. För varje fredag brukar några lärare och elever spela efter skolan, oftast brukare det bara vara killar, så jag tänkte att jag skulle bryta det och vara med och spela. Först trodde killarna i min klass att jag skämtade men sen följde jag med dom och det var as roligt. Vi spelade i 1 och en halv timme :) När vi spelade kände jag att jag inte hade så bra kondition men jag gav så mycket jag kunde, jag gjorde faktist 2 mål ;P Jag tror jag ska vara med nästa fredag också om det blir något :D
puss puss

Hörs senare

Hinner inte skriva nu, men jag berättar allt smaskigt senare ;)
puss puss


Stor jack!

Nationella prov idag. Jag tyckte det gick ganska bra faktist, men man vet ju aldrig vad läraren tycker ;)
Efter det nationella hade vi en lång rast. Jag, Ida och Maddis satt i cafet och spelade uno, men som vanligt gick det inte så bra för mej :P När vi satt där och spelade var det fler som ville spela så vi satt där ett gäng, men det blev rätt mycket fusk när det kom fler, men vi hade det roligt iallafall.
Maddis hade lånat Teddie i våran klass jacka och den var as stor så vi tog lite kort när vi hade den på oss, både jag och Maddis fick plats i den samtidigt:P 
puss puss

   
stor va!


hihi


Jag längtar tills...

... jag går ut nian. Det skulle vara så roligt att börja på gymnasiet och få nya kompisar. Självklart kommer jag sakna mina klasskompisar jag har nu men endå ;)
Jag hoppas jag kommer in på den linje jag vill, men jag har ett ganska bra andra val också, så det hade inte varit totalt misslyckat om jag inte skulle komma in, och det är ju bra ;D
puss puss


Datorn dampa

Jag försökte desperat sätta in ett inlägg igår men sidag ville inte fungera :(
Igår gjorde vi vårat första nationella prov i svenska läsförståelse, det var lite nervöst innan men sen blev man så inne i det att allt man kunde tänka på var: INTE IG INTE IG.... KONSENTRERA DEJ NU, SNÄLLA INTE IG! ;P
Imorgon blir det svenska nationella igen fast skriv delen. Vi ska sitta i tre timmar och bara skriva, hur kul är det på en skala 1-10? desutom så tar dom bort våran sovmorgon från 10:10 till 08:20, så surt, men men det är sånt man får stå ut med :/
puss puss

Några bilder från igår 

  
Min chill stil inför nationella

 
Ida äger koridoren


John din cooling


Söt bild :)


ENTLIGEN!!

Idag hände det! vi beställde språkresan till mej. Gud vad roligt det ska bli hiiiiii :D jag längtar så jävla mycket. Jag åker den 21/6 och stannar i Malta tills den 11/7!! hur härligt är inte det?? <3
puss puss


YEEEES!

Råkade göra så en började blöda näsblod wups....

Idag hade vi trippelboll mot 9a på morgonen kl 9. Det var lite dåligt informerat om när vi skulle träffas och vara, så typ hälften av våran klass kom försent för att ingen hade sagt något :O Men när vi väl var i alet där vi skulle vara var det jätte roligt. Vi spelad fotboll, bandy och vollyboll och våran klass vann alla grenar!! Vi äger 9a!! haha.

Efter lunchen skulle vi ha idrott och idag var det valfritt om man ville vara med eller inte eftersom vi spelat trippelboll på morgonen :) 
Så jag, Maddis och några killar i klassen bestämde oss för att gå iallafall :)
Medans vi väntade ute på våran idrottslärare, ville tydligen Emilio ha snöbollskrig med mej för han började kasta snö på mej, så jag tog upp snö och började gå mot honom, samtidigt som jag frågade om han ville bli mulad :D Då sprang han iväg och sa att han skulle sluta. Sen var det inte mer med det tills några till killar i klassen kom med bandyklubbor. Emilio tog upp en klubba och började skvätta snö med den på mej!! Jag gick fram till honom och frågade igen om han ville bli mulad, då sa han "kom då", och så började vi "brottas", han trodde säkert att han skulle vinna men tillslut fälde jag honom så han ramlade rakt i snön. Jag satte mej på honom och tog upp snö och började mula honom :P 
Haha det var så roligt :D 
När han reste sig märkte vi att han börjat blöda näsblod, men han sa att det var lungt. Det var inte alls meningen att han skulle börja blöda näsblod så det ber jag om ursäkt för (jag slog han faktist inte, bara så att ni vet);) men för det andra, tyckte jag han förkänade, han bad ju om det ;P
puss puss

Ett dopp i badkaret

Jag frös så mycket och jag kände mig lite deppad så jag tänkte att jag kunde pigga upp mej med ett dopp i badkaret ;) Jag hade en badbomb som luktade godis och musiken på högsta volym, men jag klarade inte av att sitt så länge, jag satt typ i 10 minuter haha ;P Det blir ju så himla varmt så att det käns att huvudet ska explodera, men jag blev lite piggare iallafall och nu luktar jag godis :D 
puss puss 

  

Helgen är slut :(

Sitter och bloggar på tåget som åker mot södra delen av Sverige, det är redan dags att skriva om min helg i Stockholm (Södertälje), jag hann inte göra så mycket, men det vikrigaste var att jag fick träffa Mattias :D
Det är gungit som vanligt på tåget x2000 så det är lite svårt att skriva, men det är skönt att det finns något att göra de närmaste 5 timmarna ;) Mamma sitter brevid mej och läser som vanligt, men det gör hon förmodligen för att jag inte är så social :D
Det var segt att gå upp idag, klockan ringde 08:30. Jag var tvungen att packa, om jag hade varit smart skulle jag gjort det igår men min hjärna tänker inte så långt. 
Igår var jag och Mattias och hyrde film på tempo. Vi hyrde Gamer, ganska skum och äcklig film. Vi tittade inte klart på den, vi fattade inte så mycket, det beror nog på att vi var så himla trötta, inte för att vi hade gjort så mycket på dagen. Det enda jag hade gjort var att jag träffade pappa och Nathalie och de var inte så ansträngande ;) Det är ungefär det jag hunnit med ;) haha  

Det kändes som om den här helgen gick så jävla snabbt och det är så tråkigt :( kommer ta 2 och en halv vecka innan jag kommer tillbaka :( men det enda jag kan göra är att stå ut, jag måste börja täka posetivt :)
sammanfatningsvis har helgen varit bra och jag kommer sakna Mattias som vanligt :) <3 
Hare bra puss puss 



 

HEJ SVEJS

HEJ SVEJS!
Det är lördag och allt är underbart ;)
Idag ska jag täffa pappa klockan tre, han ska hämta mej hos Mattias och sen ska vi åka till flottsbro för att träffa Nathalie. Jag tror vi ska fika lite och prata om i sommar, om vart vi ska vara och när jag ska åka på språkresa ;)
Men just nu sitter jag hemma hos Mattias och väntar på att han ska duscha klart så att jag kan duscha :D
Efter att jag har täffat pappa och Nathalie, tror jag att jag och Mattias ska gå och hyra en film, men det är bara om vi orkar det är ju så ansträngande att gå :( ;) 
puss puss   

På tåget till stockholm :) !!

Nu sitter jag och mamma på tåget till stockholm:)
Vårat tåg från Halmstad var försenat i 20 minuter och vi skulle byta till tåget mot stockholm i Hässleholm. Vi trodde att vi skulle missa det :S, men som tur var, så var det tåget också försenat :D Och det tackar vi gud för!! ;)
När tåget från Halmstad skulle stanna in i Hässleholm stod jag och mamma upp och tåget bromsade in så hårt så jag flög nästan över mammas resväska ;P och på tåg finns det dörrar som öppnar sig av sig själv och dom lyckades träffa mej några gånger. Om man tittade sig omkring hade andra samma problem :P hihi.

Men som sagt nu sitter vi på tåget mot Stockholm och här ska vi sitta i de närmaste 4 timmarna! Som tur är går tåget förbi södertälje södra, så jag slipper byta tåg igen :D 

Hälsning till Sven: 
Jag och mamma kommer sakna dej, vår lilla gullegris ;) <3 

    
Jag och mamma på våran resa genom Sverige!:)


En dag kvar

Idag har det varit en bra dag. Har varit hos tandläkaren och dom tyckte att jag hade jätte fina tänder :D Men som vanligt säger dom att man ska använda tandtråd, jag får väl ta och börja göra det så att dom blir nöjda ;) 
Efter mitt tandläkarbesök var jag tvungen att gå tillbaka till skolan, men det gjorde inte så mycket för vi hade musik och det är chill ;) På musiken skulle vi lära oss noternas namn och så skulle vi göra en nånsenslåt (det är en låt som inte har riktiga ord i sej. Istället för ord kan man sjunga: lalalalalala) ;)  i grupper. Jag fick spela piano och det gick inte så jätte bra men det är bara att träna så att det sitter :) Det var inte det att det var svåra akord  (eller vad det kallas på ett piano) men det som var svårt var att byta mellan dom ;) Det går säkert bättre nästa gång :)
Imorgon är det fredag och vad händer då??? Jo jag åker till STOCKHOLM!! det ska bli så ROLIGT!<3<3   
puss puss  




 

Språkresa

I veckan är det dags att betälla språkresa till i sommar på Malta!! Är så jävla sugen nu asså, jag har typ pratat om det enda sen förra sommaren.
Det blir inte billigt men jag ska spara så mycket som möjligt och jag hoppas jag får lite av resan i födelsedagspresent, för det är allt jag önskar mej ;D!
De språkresor jag har kollat på är dom med STS.se och EF.se. Jag tror jag satsar på STS faktist den verkar bäst och roligast. Jag såg desutom att det fanns en dykar kurs som man kunde lägga till i språkresans pris och det ska jag absolut göra! 
Tänka att få vara i Malta i 3 veckor och träffa nya kompisar, hur kul är inte det?
Längtar till sommaren
puss puss



Foto från förra sommaren, på mej och Eline :D<3

 


Lång håltimme

kl är 11 och jag sitter hemma och kollar på "Män som hatar kvinnor".
Vi har bara haft en lektion nu på morgonen som slutade 10:10 och nu ska vi ha håltimme enda till 12:45 då vi ska gå på skolbio och titta på hata göteborg. Jag har redan sätt den filmen och den är inte så bra, men men det är bättre än att sitta i skolan på vanliga lektioner :D 
Nu sak jag titta klart på filmen, men jag skriver mer senare ikväll.
puss puss   

Jobbig dag

Idag har det nog varit den jobbigaste dagen i skolan sen vi börjat! Gud, det kändes som den aldrig skulle ta slut. Det var nog de två sista lektionerna som gjorde den så jobbig, för vi hade vikarie på båda. Våran klass blir så jobbig när det vi får vikarie. Idag passade det verkligen inte att vara  ofukoserad för  vi gick igenom saker som skulle komma på svenska nationella, som vi ska ha nästa vecka :S
Efter att skolan hade slutat var jag så trött att jag nästa inte orkade röra en fena, men flitig som jag är gör jag mina läxor... i en halv timme ;) Jag gjorde faktist Yoga också. Det var så skönt, för i slutet på ett Yoga pass ska man bara ligga ner och ta det lugt i typ 10 minuter, och jag tror jag somnade på den korta tiden, sååååå skööönt! :) <3
puss puss


Efter skolan var det på med mys kläderna. För mej är det här den perfekta outfiten när man bara ska ta det lugnt. Håret uppsatt i en knut, hoodtröja och ett par mys byxor, kan det bli bätter? :) <3

Soft dag

Idag har vi haft portfoliedag på förmiddagen, det är typ som förberedelse inför utvecklingsamtal. Det är så himla onödigt men man slipper lektionerna och det är ju soft. 
När vi var klara med allt så fick vi rast i 2 timmar och 10 minuter och det var för länge. Alla gick typ hem och åt förutom jag och Sandra, så vi satt där och inte gjorde någonting. Sen ville inte Sandra sitta där längre så hon följde med några till en annan skola och jag orkade inte gå så jag blev kvar där själv ;) Men Philip i min klass kom och räddade mej, så vi satt och pratade lite :D
Som sista lektion hade vi Idrott och det var sådär för vi spelade fotboll och det kändes som ingen var riktigt sugen på att spela men men det funkade.
puss puss  

RSS 2.0